Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Andries Waterman en kom uit Gouda. Ik hoop samen met mijn goede vriend Maarten van Ginkel jullie reisleider te worden.

In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij een bedrijf wat e-learning (online leren) ontwikkelt voor het medisch onderwijs in Nederland. Een job met veel leuke uitdagingen en waarvoor ik regelmatig onderweg ben. Naast deze baan heb ik samen met Maarten een bedrijf, waarmee we een e-learningmodule ontwikkelen voor dyslectische leerlingen. Maarten van Ginkel ken ik al vele jaren, naast dat we goede vrienden zijn kunnen we ook erg goed samenwerken. Verder hou ik erg van sporten, zo Crossfit ik meestal zo’n 3 x per week.

Reizen doe ik graag en heb daarom al aardig wat reizen gemaakt. Zo heb ik vorig jaar Lissabon nog bezocht, het is echt een super mooie stad, met aardige mensen. Het staat ook als optie om te bezoeken bij deze reis, een aanrader mits het niet te warm is.

Reizen/vakantie vieren blijft voor mij altijd een bijzonder iets, je ontdekt nieuwe gebieden en nieuwe culturen. Je ziet altijd weer hoe groot Zijn schepping is. Daarnaast is reizen/ vakantie vieren een moment dat je even uit de hectiek van alle dag bent. Je komt op zulke momenten tot jezelf waardoor je rustig kan nadenken over de belangrijke dingen in het leven. Het lijkt mij super leuk om met de groep leuke, sportieve, mooie activiteiten te gaan doen. Hiernaast is het mooi dat ons Christen zijn als groep ons bindt en dat dit kan leiden tot mooie gesprekken en warme vriendschappen.

Mijn reis als reisleider is pas echt geslaagd als iedereen met een voldaan gevoel en gezond weer terug is in Nederland en heimwee krijgt naar Kronplatz!

Andries