Andries:

Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Andries Waterman, 27 jaar oud en woon in de prachtige stad Gouda.

In het dagelijks leven ben ik Marketing coördinator bij een bedrijf wat e-learning (online leren) ontwikkelt voor het medisch onderwijs in Nederland. Een job met veel leuke uitdagingen. Verder hou ik erg van sporten, wat ik meestal zo’n 3 x per week doe. Daarnaast doe ik veel voor de kerk, zo geef ik bijv. leiding aan een kinderclub.

Reizen doe ik graag en inmiddels heb ik al heel wat mooie reizen gemaakt. Sinds 3 jaar ben ik reisleider bij Amigo en leid ik samen met Maarten van Ginkel reizen, hij is een goede vriend. 4 jaar geleden begon ons avontuur toen we samen in een reactieteam zaten, dit was zo’n toffe ervaring dat we vanaf dat moment reizen zijn gaan leiden. Mede omdat we samen een bedrijfje hebben gehad zijn we een sterk team. Steeds opnieuw genieten we enorm van alle prachtige bestemmingen en belevenissen samen met de groepen. 

Reizen/vakanties vieren is altijd een bijzonder iets, je ontdekt nieuwe gebieden, culturen en mensen. Je ziet altijd weer hoe groot Zijn schepping is. Daarnaast is vakantie vieren een moment dat je even uit de hectiek van alle dag bent. Je komt op zulke momenten echt tot jezelf waardoor je rustig kan nadenken over de belangrijke aspecten van het leven. Ruimte om na te denken bijv. over de levensvragen: doe ik werk of een studie die ik echt wil? Hoe kan ik mijn relatie met God verbeteren? Wat zou ik graag willen bereiken in mijn leven? Waar komen mijn belemmerende gedachtes vandaan en hoe overwin ik die, zodat ik mijn doel toch haal? Zomaar een paar vragen waar je misschien wel diep van binnen mee worstelt. Je zult merken dat veel deelnemers met deze (zelfde) levensvragen zitten.

Het lijkt mij weer super gaaf om met jou leuke, sportieve, mooie activiteiten te gaan ondernemen. Het is mooi dat ons Christen zijn, ons als groep bindt en dat dit leidt tot mooie en diepe gesprekken en liefdevolle vriendschappen. 

Mijn reis als reisleider is pas echt geslaagd als iedereen blij, uitgerust en gezond terug is in Nederland en heimwee heeft als de gedachtes terug gaan naar alle mooie herinneringen. 

Andries

~~~~~~~~~~~~~~ 

Maarten:

Man, man, man, wat heb ik er zin in! Als jongeren samen op vakantie, niet slecht. Mijn naam is Maarten van Ginkel en voor aankomende zomer ben ik samen met Andries jullie reisleider. Ik zal me even kort voorstellen.

Na mijn studie Logistiek en Economie aan de Hogeschool Rotterdam te hebben afgrond volg ik nu met veel plezier de master Organisational Studies in Tilburg. Wat die studie precies inhoudt is altijd wat lastig te verwoorden maar ik leg het je graag uit onder het genot van een heerlijk drankje. Naast mijn studie ben ik actief in een studentenvereniging en werk ik als vrijwilliger bij diverse organisaties. Ondertussen woon ik al een aardig tijd in Rotterdam. Daarvoor woonde ik zo’n 100 meter bij Andries vandaan. We kennen elkaar al vanaf de basisschool en delen grotendeels dezelfde interesses.

In de vrije uurtjes speel ik gitaar of ga ik volleyballen/racefietsen/voetballen. En als de temperatuur daalt ben ik als het maar even kan op het ijs of op de sneeuw te vinden. En uiteraard reis ik graag. Het mooiste van reizen vindt ik nog wel het ontmoeten van mensen. Zeker een groepsreis als die van ons is daar natuurlijk perfect voor. Samen activiteiten ondernemen, natuur ontdekken, ontspannen en even los komen van alle dagelijkse dingen. En ook om er voor elkaar te zijn en samen rondom geloofszaken elkaar te ontmoeten. 

Mijn reis is geslaagd als we terug kunnen kijken op ‘de beste vakantie ooit’. Daar ga ik voor! 

Maarten