Hallo medereizigers,

Wat vind ik het leuk dat ik dit jaar weer voor Amigo op reis mag! Opnieuw met een groep op reis, nu om Sardinië te ontdekken. Elkaar en andere mensen leren kennen en samen dingen ondernemen.
Dat we daarnaast ook dagelijks tijd vrij maken om de Bijbel en de God van de Bijbel beter te leren kennen, vind ik een waardevolle invulling van onze vrije tijd.

Mijn naam is Amanda Vastenhouw, ik woon sinds een paar jaar (opnieuw) op Urk. Ik reis zelf erg graag en doe dat tot nu toe vooral samen met Gert, mijn man. We zijn in verschillende landen geweest, o.a. in Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk (zomer en winter), Amerika, Canada, Frankrijk, Portugal en al een paar keer op de Griekse eilanden en het vasteland van Griekenland. Naast reizen vind ik lezen, wandelen, hardlopen, tennissen en geocachen leuk om te doen. Ook houd ik van gezelligheid en van goede gesprekken die echt ergens over gaan. De afgelopen jaren heb ik Praktische Theologie gestudeerd en ik heb inmiddels mijn master op zak! Wat ik daarmee ga doen, ga ik nog ontdekken. Ik heb in ieder geval weer tijd voor Amigo en zijn amigo’s! Ik zie er naar uit om met jullie Sardinië te gaan verkennen.

Amanda Vastenhouw-Westerink
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Urk

Beroep: op zoek naar een nieuwe uitdaging

Hobby’s: lezen, reizen, hardlopen, wandelen, geocachen

Reisleider sinds: 2016

Aantal reizen geleid: 1 voor Amigo, 2 privé vanuit kerkelijke gemeente

Reizen geleid naar: Griekenland (Kamena Vourla), Israël, Botswana

Reiservaring in: Finland, Oostenrijk, Israël, IJsland, Portugal, Frankrijk, Oost- en West-Canada, Amerika (Alaska), Zuid-Afrika, Denemarken, Griekenland, Tsjechië, Botswana, Italië, Noorwegen.