Hoi reisgenoot,

Aankomende zomer hoop ik een reis te gaan leiden naar een prachtige bestemming: Peloponnesos. Ik hoop op een mooie en gezellige reis!

Bij deze wil ik me even aan je voorstellen. Ik ben Albertine Mourik, 30 jaar en woon in Veenendaal. Ik heb ongeveer zes jaar voor de klas gestaan, in Nederland en een jaar in Suriname. Inmiddels werk ik als coördinator communicatie en fondsenwerving bij Stichting Steun Messiasbelijdende Joden; een hele mooi uitdaging!

Organiseren en reizen is echt mijn ding, vandaar dat ik dit jaar weer een reis ga leiden! Ik heb er enorm veel zin om met elkaar allerlei gezellige en mooie dingen te beleven, samen ons te verwonderen over de cultuur en prachtige natuur…

Al is dat natuurlijk niet het belangrijkste, ik vind het waardevolle aan een Amigo reis, dat je elkaar ook ontmoet rondom Gods Woord, samen de dag afsluit, samen zingt en samen nadenkt over de belangrijkste dingen in ons leven. Echt waardevol!
Ook al zin in zo’n onvergetelijke Amigo vakantie? Boek dan snel en wie weet gaan we samen op reis naar Peloponnesos!

Groetjes Albertine Mourik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Veenendaal

Beroep: Coördinator communicatie en fondsenwerving bij Stichting Steun Messiasbelijdende Joden

Hobby’s: Creatief bezig zijn, winkelen, andere culturen ontdekken, organiseren, koken

Reisleidster sinds: 2015

Aantal reizen geleid: 6

Reis geleid naar: Cyprus, Tenerife, Sicilië, Zakynthos, Eilandhoppen Griekenland

Reiservaring in: Engeland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Oekraïne, Kroatië, Italië, Bulgarije, Griekenland (Rhodos), Wit-Rusland, Tenerife,  Griekse Eilanden, Suriname, Curacao en Siberië;-)