AmiGO Reizen organiseert al tientallen jaren christelijke jongerenreizen over de hele wereld. Samen met andere christelijke jongeren op vakantie! Wil jij ook op vakantie met een christelijke reisorganisatie? Boek dan een van onze christelijke jongerenreizen bij AmiGO Reizen. We hebben een uitgebreid assortiment er zit altijd een passende bestemming bij.

Christelijke jongerenreizen van AmiGO Reizen

Bij AmiGO Reizen ben je aan het juiste adres wanneer je een vakantie zoekt waarbij er ook tijd wordt besteedt aan geloven in je vakantie. Door dit samen te doen met jongeren die specifiek kiezen om mee te gaan met een christelijke groepsreis voel je je volledig thuis bij jouw reisclub. Samen op vakantie, samen ontdekken en samen de Bijbel lezen. Een mooie combinatie, met de christelijke jongerenreizen van AmiGO Reizen ben je verzekerd van een geweldige vakantie!

Diverse christelijke jongerenreizen

Wij bieden jou verschillende soorten christelijke groepsreizen. Lig jij graag op het strand of ben je liever actief? Wij bieden voor ieder wat wils. Wil je graag naar een zonnige bestemming en wil je iets proeven van de cultuur kies dan voor één van onze zon, zee en cultuurreizen. Of ben je liever echt actief bezig tijdens je vakantie, fietsen, hiken, bergwandelen? Kies dan voor een van onze actieve reizen. Tevens hebben we ook avontuurlijke reizen naar bijvoorbeeld Amerika, Rusland, Thailand en Ecuador, maak kennis met een totaal ander land en dompel je onder in de cultuur, een geweldige ervaring! In het winterseizoen biedt AmiGO Reizen prachtige wintersportreizen voor jongeren aan naar Oostenrijk, Zwitersland en Frankrijk.

Wacht niet langer en boek één van onze christelijke groepsreizen alleen of samen met je vrienden bij AmiGO Reizen. Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.