Boekingsinfo en Vouchers

HomeCoronaBoekingsinfo en Vouchers

Heb je reisplannen voor 2021/2022? Boek nu zonder risico! 
We willen allemaal weer graag op vakantie. De wereld gaat weer open, we kunnen weer op reis. Daarom hebben we een leuk en gevarieerd aanbod van toffe reizen samengesteld naar de mooiste plaatsen. Je hebt ook nu weer de mogelijkheid om je reis te boeken zonder risico!

Reisvoorwaarden
Voor wie volledig is gevaccineerd en over een coronapaspoort beschikt, gaat de wereld weer open. Met de digitale corona-app wordt reizen steeds makkelijker. Het aantal landen dat je kunt bezoeken neemt week na week toe. Gelukkig zijn er steeds minder belemmeringen. Mocht je niet volledig gevaccineerd zijn, dan is een negatieve PCR- of antigeentest veelal toereikend om toch op reis te kunnen gaan. Deze regels verschillen per land en wijzigen regelmatig. Voor de meest actuele informatie adviseren we je te kijken op www.wijsopreis.nl

Wat als ik kort voor vertrek positief getest ben of ziek ben en dus moet annuleren?
Als je je reis moet annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval dat je niet mee kunt op reis. In geval van ziekte kun je je schade indienen bij de verzekeringsmaatschappij. Een annuleringsverzekering dekt het risico van schade in geval de klant moet annuleren, bijv. vanwege een ziekenhuisopname, sterfgeval in de familie, of op medisch advies van je huisarts. Klik hier voor meer informatie op de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wat moet ik doen als ik niet meer op reis wil en dus annuleer?
In het geval dat je als deelnemer annuleert gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Als AmiGO Reizen je reis annuleert, ontvang je de betaalde reissom retour. Voor de specifieke voorwaarden verwijzen wij je naar de desbetreffende reis op onze website.

Wat betekent het voor mij als AmiGO Reizen mijn reis vanwege corona annuleert? 
Wanneer AmiGO Reizen de reis annuleert, ben je je geld niet kwijt. Bij alle reizen in 2021/2022 krijg je de door jou betaalde reissom teruggestort op je bankrekening (en géén voucher) in het geval dat je reis vanwege COVID-19 niet door kan gaan.

Is het wel verstandig om mijn aanbetaling of restantbetaling te doen zolang ik nog niet zeker weet of mijn reis doorgaat?
We willen je vragen om de normale betalingsvoorwaarden te hanteren, en je aanbetaling of restantbetaling gewoon te voldoen conform de spelregels. De betalingsvoorwaarden staan immers los van de annuleringsvoorwaarden.

Heb je nog andere vragen of wil je graag advies?
AmiGO Reizen heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van de leukste jongerenreizen. We kunnne je dus deskundig adviseren. 

Heb je liever persoonlijk contact? Schroom dan niet, we helpen je graag verder!
Bel met één van onze reisspecialisten via 078-6845350, stuur een appje naar 06-3020 6322, mail naar info@amigoreizen.nl of chat met ons via de website.